Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Världen vi skapar – Tomas Björkman

2020-02-17 @ 18:00 - 20:00 UTC+1

Gratis

Tomas Björkman, social entreprenör, tillämpande filosof och författare. Grundare till Stiftelsen Ekskäret som har viljan att facilitera samskapandet av en mer medvetet samhällsutveckling

För att göra det vill Tomas stärka fyra grundläggande förmågor för medvetandeutveckling; förmågan till perspektivtagande, medkänsla, komplexitetsmedvetenhet och samskapande.

Tomas har en bakgrund som finansman och entreprenör verksamsam i huvudsak utanför Sverige. Flyttade tillbaka 2008 och bildade Stiftelsen Ekskäret. Han har skrivit flera böcker, bland annat Världen vi skapar samt The Nordic Secret. Grundat från sitt starka engagemang för personlig utveckling och medvetandeutveckling stärker han nätverk och plattformar för detta. I Sverige, i Europa och över hela världen. Vi är mycket glada att han kommer till oss i Gävle!

Föreläsningen är indelad i två delar med fika emellan. På slutet kommer det finnas tid för frågor.

Vårens seminarieserie har vi givit rubriken Omställning pågår – ursäkta röran. Vi vill lyfta fram ett antal viktiga initiativ/verktyg som i allra högsta grad redan pågår/finns idag, men som inte självklart når strålkastarljuset för en bred allmänhet – ALLA oss! Med ”ursäkta röran” så menar vi att omställning inte är en enkel eller entydig väg – att vi behöver förhålla oss till denna komplexitet – att det är många vägar och stigar som behöver utforskas parallellt, och som tillsammans skapar riktning och rörelse framåt!

Samtliga seminarier har fritt inträde utan krav på föranmälan. Bokbord samt fika till självkostnadspris finns på plats.

Arrangemangen genomförs med ekonomiskt och praktiskt stöd från ABF Gästrikebygden, Sven Lübecks Insamlingsstiftelse, Svenska Kyrkan, Naturskyddsföreningen, Miljöpartiet, Vänsterpariet samt Gävle Kommun.

Detaljer

Datum:
2020-02-17
Tid:
18:00 - 20:00 UTC+1
Kostnad:
Gratis
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/439754593285603/

Arrangörer

ABF Gästrikebydgen
Naturskyddsföreningen
Omställning Gävle
Sven Lübecks insamlingsstiftelse
Svenska Kyrkan
Miljöpartiet
Vänsterpartiet

Plats

Kungsbäcksvägen 32, 802 67 Gävle
Kungsbäcksvägen 32
Gävle, 802 67
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.